top of page

OPLEVELSER OMKRING ATTRUP CAMPING

ATTRUP HAVN

850M fra Attrup Camping, finder du Attrup havn. En lille hyggelig havn med en hyggelig atmosfære. På havnen kan du finde Attrup Havnecafé hvor der er mulighed for at købe mad og drikke.

Havn.jpg
KOKKEDAL SLOTSHOTEL

Kokkedalslot er et smukt slot som ligger midt i den grønne bøgeskov som ligger ca 3 km fra Attrup Camping. Slottet bliver første gang nævnt i historien i år 1407.
Der går en flot sti rundt om slottet som giver mulighed for at få alle vinkler med 

kokkedal.jpg
LØGSTØR BY

Løgstør er en hyggelig handelsby med fine forretninger, en hyggelig havn ca 19 km fra Attrup Camping. Derudover er en tur omkring Christian IV's kanal også en tur værd.  

logstor.gif
STRANDEN

Attrup camping ligger i fornuftig afstand til forskellige strande fx. Tranum strand (17 km), Rødhusstand (27 km) og Slettestrand (20 km).

Vestkysten er kendt for sine fine sandstrande, men på Tranum strand er der også mulighed for at se bunkers fra 2. verdenskrig. 

tranumstrand-et.gif
HVISSELHØJ JÆTTESTUE

Hvisselhøj Jættestue ligger ca 2 km fra Attrup Camping. Som det eneste sted i Danmark kan man besøge en jættestue med et hovedkammer og to bikamre, der har forbindelse ned til den sydlige del af Europa. Jættestuen er mere end 5200 år gammel 

Hvisselhøj.jpg
FOSDALEN

Fosdalen er en smuk plantage små omkring 17 km fra Attrup Camping. Plantagen byder på nogle fantastiske vandrestier, naturlige vandkilder og en fantastisk udsigt over vesterhavet.

fosdalen.jpg
BRATSKOV HERREGÅRD

Herregården Bratskov er en typisk nordjysk herregård, som første gang blev nævnt i historien i år 1307. Herregården ligger i Brovst, 9 km fra Attrup Camping

I dag er Bratskov et kulturhus som bliver levendegjort hver torsdag i højsæsonen. Her bliver smedjen startet og tøjet vasket på gammeldags manér. 

Bratskov,_Brovst_8_ubt.jpg
GJØL HAVN

Smukke Gjøl havn ligger 19 km fra Attrup Camping. Her er mulighed for at nyde den maritime stemning, samt et godt måltid på Gjøl kro.
På vejen til havnen kan man med fordel slå et smut forbi Gjøl bjerg for at nyde udsigten over Limfjorden. 

gjol-havn.gif
INDKØB

På campingpladsen er der mulighed for at købe øl, vand og is. Er der behov for yderligere indkøb er der en Dagli' brugs i Skovsgaard 6km fra Attrup Camping og i Brovst er der et bredt sortiment af specialforretninger og dagligvarer indkøb. 

bottom of page